strategische advisering

Wij adviseren uw graag zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf. Wij adviseren u graag op het gebied van strategie. Voor onderwerpen waar wij zelf geen expertise in hebben schakelen wij externe adviseurs in. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk van externe adviseurs opgebouwd. Zo beschikt u als client altijd over een deskundige adviseur.

lange termijn doelstelling

Wij adviseren u graag op het gebied van de lange termijn doelstellingen. Wij helpen u graag om de lange termijn doelstellingen te formuleren en deze uit te werken in de strategie.

New business development

Wij adviseren u graag op het gebied van New Business Development. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het uitwerken van Business Cases. Zodat u exact weet welke stappen u moet nemen.

Visie van de onderneming

Wij adviseren u graag op het gebied van het formuleren van de visie van uw onderneming. Met een goede visie bent u in staat om onderscheidend te zijn ten opzicht van uw concurrenten. 

waarom kiezen voor harvest finance?

innovation Harvest Finance

Innovatief

Wij streven altijd naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die onze werkzaamheden maar ook die van onze cliënten effectiever en efficiënter maken.

businessman Harvest Finance

Klantgericht

Wij zijn klantgericht en weten dat ondernemers overdag druk zijn. Wij denken flexibel met u mee en zijn indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar.

hand

Betrouwbaar

Wij zijn uw betrouwbare business coach en sparring partner. Wij maken graag concrete en heldere afspraken en komen deze na.

diagram Harvest Finance

Resultaatgericht

Wij streven altijd naar betere resultaten voor uw onderneming. Hierbij putten wij uit onze ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsvoering.

wilt u een offerte ontvangen?

Vul dan onderstaand offerteformulier in en geef specifiek aan welke dienstverlening u wenst. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.​

ons bezoeken?

Met de auto:
U kunt het best parkeren bij de Q-Park garage Beestenmarkt. Deze parkeergarage ligt op 200 meter (3 loopminuten afstand) van ons kantoor. Als u de parkeergarage uitkomt hoeft u alleen de stadsring (schuin) over te steken.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Met het OV:
Het busstation Blekerseiland ligt op 130 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 5, 6, 8, 102, 203, 206 en N17.

Het busstation Blekerssingel ligt op 160 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 17, 80 en 82.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Gratis parkeren:
Als u gratis wilt parkeren is dat mogelijk als u het volgende adres in uw navigatie (Google Maps) invoert; Heiligenbergerweg 47, 3816 AG Amersfoort. Vanaf hier loopt u 350 meter naar ons kantoor (4 loopminuten afstand). Hierbij loopt u over de Heiligenbergerweg naar de Stadsring.