uw salarisadministratie is onze prioriteit

Wij voeren uw salarisadministratie en gebruiken hiervoor innovatieve software. Deze software is volledig cloud-based. Dit heeft voor u het voordeel dat u altijd en overal ter wereld toegang heeft tot uw administratie. Daarnaast is uw administratie volledig gedigitaliseerd. De software die wij gebruiken is Nmbrs.

innovation Harvest Finance

Digitaal dossier

Met onze software hebben uw medewerkers toegang tot zijn/haar digitale dossier met alle salarisdocumenten. Hierin zijn onder ander de periode loonstroken en jaaropgaaf opgenomen.

Advisering

Ook voor advisering op het gebied van salarisadministratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u onder andere adviseren op het gebied van;

  • opzetten en advies bij arbeidsovereenkomsten en flexibele contracten
  • advisering over behoud van medewerkers die de AOW-leeftijd hebben bereikt
  • advies bij afscheid nemen van medewerkers
  • het “nieuwe werken” 
  • begeleiding bij langdurig ziekteverzuim
  • advies op het gebied van sociale verzekeringen
  • advies op gebied van salariëring.
businessman Harvest Finance

waarom kiezen voor harvest finance?

innovation Harvest Finance

Innovatief

Wij streven altijd naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die onze werkzaamheden maar ook die van onze cliënten effectiever en efficiënter maken.

businessman Harvest Finance

Klantgericht

Wij zijn klantgericht en weten dat ondernemers overdag druk zijn. Wij denken flexibel met u mee en zijn indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar.

hand

Betrouwbaar

Wij zijn uw betrouwbare business coach en sparring partner. Wij maken graag concrete en heldere afspraken en komen deze na.

diagram Harvest Finance

Resultaatgericht

Wij streven altijd naar betere resultaten voor uw onderneming. Hierbij putten wij uit onze ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsvoering.

wilt u een offerte ontvangen?

Vul dan onderstaand offerteformulier in en geef specifiek aan welke dienstverlening u wenst. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.​

ons bezoeken?

Met de auto:
U kunt het best parkeren bij de Q-Park garage Beestenmarkt. Deze parkeergarage ligt op 200 meter (3 loopminuten afstand) van ons kantoor. Als u de parkeergarage uitkomt hoeft u alleen de stadsring (schuin) over te steken.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Met het OV:
Het busstation Blekerseiland ligt op 130 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 5, 6, 8, 102, 203, 206 en N17.

Het busstation Blekerssingel ligt op 160 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 17, 80 en 82.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Gratis parkeren:
Als u gratis wilt parkeren is dat mogelijk als u het volgende adres in uw navigatie (Google Maps) invoert; Heiligenbergerweg 47, 3816 AG Amersfoort. Vanaf hier loopt u 350 meter naar ons kantoor (4 loopminuten afstand). Hierbij loopt u over de Heiligenbergerweg naar de Stadsring.