over ons

Harvest Finance is eind 2014 opgericht door Maarten Roordink. Maarten Roordink is Registeraccountant en heeft ruime ervaring in het controleren van (internationale) beursgenoteerde ondernemingen en MKB ondernemingen. Omdat er veel eisen en kosten komen kijken bij het oprichten en onderhouden van een controlepraktijk is besloten om hier geen focus meer op te leggen.

Vanaf dat moment richt Harvest Finance zich volledig op het volledig ontzorgen van ondernemers op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, fiscaal advies en rapportage.

Daarnaast willen wij graag als een business coach naast de ondernemer staan en de ondernemer verder helpen in iedere groeifase van zijn/haar onderneming. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zijn wij tevens in staat om u op strategisch vlak bij te staan.

Administratiekantoor Amersfoort | Harvest Finance B.V.

waarom kiezen voor harvest finance?

innovation Harvest Finance

Innovatief

Wij streven altijd naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die onze werkzaamheden maar ook die van onze cliënten effectiever en efficiënter maken.

businessman Harvest Finance

Klantgericht

Wij zijn klantgericht en weten dat ondernemers overdag druk zijn. Wij denken flexibel met u mee en zijn indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar.

hand

Betrouwbaar

Wij zijn uw betrouwbare business coach en sparring partner.
Wij maken graag concrete en heldere afspraken en komen deze na.

diagram Harvest Finance

Resultaatgericht

Wij streven altijd naar betere resultaten voor uw onderneming. Hierbij putten wij uit onze ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsvoering.

wilt u een offerte ontvangen?

Vul dan onderstaand offerteformulier in en geef specifiek aan welke dienstverlening u wenst. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.​

ons bezoeken?

Met de auto:
U kunt het best parkeren bij de Q-Park garage Beestenmarkt. Deze parkeergarage ligt op 200 meter (3 loopminuten afstand) van ons kantoor. Als u de parkeergarage uitkomt hoeft u alleen de stadsring (schuin) over te steken.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Met het OV:
Het busstation Blekerseiland ligt op 130 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 5, 6, 8, 102, 203, 206 en N17.

Het busstation Blekerssingel ligt op 160 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 17, 80 en 82.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Gratis parkeren:
Als u gratis wilt parkeren is dat mogelijk als u het volgende adres in uw navigatie (Google Maps) invoert; Heiligenbergerweg 47, 3816 AG Amersfoort. Vanaf hier loopt u 350 meter naar ons kantoor (4 loopminuten afstand). Hierbij loopt u over de Heiligenbergerweg naar de Stadsring.