uw administratie is onze prioriteit

Wij voeren uw administratie en gebruiken hiervoor innovatieve software. Deze software is volledig cloud-based. Dit heeft voor u het voordeel dat u altijd en overal ter wereld toegang heeft tot uw administratie. Daarnaast is uw administratie volledig gedigitaliseerd. De software die wij gebruiken zijn Twinfield en Visma eAccounting.

innovation Harvest Finance

Digitaal factureren

Met onze software kunt u eenvoudig digitale facturen versturen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling naar uw klanten en uw facturen worden veelal eerder betaald. Ook het versturen van betalingsherinneringen is een druk op de knop. Mocht u uw klanten offertes willen toesturen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Scan en herken

Wij gebruiken innovatieve software om uw inkoopfacturen en kassabonnen zo efficiënt en effectief mogelijk te verwerken. Dit zorgt voor een kostenbesparing.

Er is een handige app voor op uw telefoon waarmee uw direct een foto kunt maken van de inkoopfactuur of kassabon. De informatie op deze inkoopfactuur of kassabon wordt vervolgens herkend en vervolgens digitaal opgeslagen in uw online boekhouding.

documents

waarom kiezen voor harvest finance?

innovation Harvest Finance

Innovatief

Wij streven altijd naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die onze werkzaamheden maar ook die van onze cliënten effectiever en efficiënter maken.

businessman Harvest Finance

Klantgericht

Wij zijn klantgericht en weten dat ondernemers overdag druk zijn. Wij denken flexibel met u mee en zijn indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar.

hand

Betrouwbaar

Wij zijn uw betrouwbare business coach en sparring partner. Wij maken graag concrete en heldere afspraken en komen deze na.

diagram Harvest Finance

Resultaatgericht

Wij streven altijd naar betere resultaten voor uw onderneming. Hierbij putten wij uit onze ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsvoering.

wilt u een offerte ontvangen?

Vul dan onderstaand offerteformulier in en geef specifiek aan welke dienstverlening u wenst. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.​

ons bezoeken?

Met de auto:
U kunt het best parkeren bij de Q-Park garage Beestenmarkt. Deze parkeergarage ligt op 200 meter (3 loopminuten afstand) van ons kantoor. Als u de parkeergarage uitkomt hoeft u alleen de stadsring (schuin) over te steken.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Met het OV:
Het busstation Blekerseiland ligt op 130 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 5, 6, 8, 102, 203, 206 en N17.

Het busstation Blekerssingel ligt op 160 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 17, 80 en 82.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Gratis parkeren:
Als u gratis wilt parkeren is dat mogelijk als u het volgende adres in uw navigatie (Google Maps) invoert; Heiligenbergerweg 47, 3816 AG Amersfoort. Vanaf hier loopt u 350 meter naar ons kantoor (4 loopminuten afstand). Hierbij loopt u over de Heiligenbergerweg naar de Stadsring.